TRIANGULAR GROUP INTELLIGENCE

TGINT is een Nederlands bedrijf dat westerse opdrachtgevers zo goed mogelijk probeert te faciliteren op het gebied van het opbouwen en/of verbeteren van hun informatiepositie in meer complexe en niet gereguleerde markten. Voordat ze in 2014 hun expertise aanboden voor het Nederlandse bedrijfsleven hadden Onno van Boven en Ray Klaassens, de managing partners van TGINT, een twintigjarige carrière bij het Korps Commandotroepen en de Nederlandse inlichtingendiensten.

Zaken doen in onvoorspelbare regio’s

In sommige markten blijkt ‘gewoon zaken doen’ helemaal niet zo gebruikelijk te zijn en dit is juist het speelveld van TGINT. Geopolitieke ontwikkelingen in het Midden-Oosten, Sub-Sahara Afrika, Brazilië en Suriname, de aantrekkingskracht van het bedrijfsleven op de in 2011 ontdekte gasbel in Mozambique of de economische kansen in Iran. Zo maar een aantal voorbeelden waar ‘gewoon zaken doen’ niet zo gewoon blijkt te zijn.

Legal Intelligence

Weten met wie je in zee gaat, is zeker in opkomende markten noodzakelijk voor een ondernemer. Om een markt echt te begrijpen is het de kunst te achterhalen wie de voornaamste stakeholders zijn en of ze dat ook blijven. Dit is precies het bestaansrecht van TGINT.

In de praktijk brengt dit diverse juridische uitdagingen met zich mee. Sinds hun oprichting in 2014 helpen wij TGINT met onder andere:

  • het beoordelen, aanpassen van en sparren over samenwerkingsovereenkomsten met buitenlandse opdrachtgevers;
  • het opstellen van verschillende arbeidsrechtelijke overeenkomsten, zoals arbeidsovereenkomsten en complexe overeenkomst van opdrachten;
  • opstellen van algemene voorwaarden en non-disclosure agreements;
  • het adviseren over samenwerkingen en samenwerkingsvormen; en
  • het realiseren van de corporate structuur van de vennootschap.

Onno van Boven, Managing Partner bij de Triangular Group:

“Sinds 2014 ondersteunt TLG ons op het gebied van arbeidsrecht en contracten. Wij werken nagenoeg altijd met buitenlandse partijen, maar ondanks de soms complexe regelgeving, tijdsdruk en de Engelse taal heeft TLG tot nu toe altijd perfect werk geleverd.

TLG  heeft aangetoond een zeer zorgvuldig, punctueel en vakkundig adviseur te zijn.”

Lees meer over hoe New Legal jouw onderneming kan helpen of maak direct een afspraak.